About wat doet een aankoopmakelaar

Wiki Article

Een nieuwe woning of appartement op het oog? We plannen de bezichtiging voor je als dat nog niet is gelukt. Kijken doen we samen! Zo kan jij op je gevoel afgaan terwijl wij kijken satisfied een kritisch oog. Wat een teamwork!

Het verkopen van een huis brengt kosten met zich mee. Denk hierbij aan de kosten voor het promoten en verkoopklaar maken van de woning, maar ook aan de kosten voor een verkoopmakelaar.

De aankoopmakelaar heeft geen emotie bij de woning. Jij en/of jouw associate waarschijnlijk wel. En dat moet ook, want je moet verliefd op een woning worden om er te willen wonen. Maar liefde maakt ook blind. De aankoopmakelaar is niet verliefd en blijft scherp.

An error happened in the applying along with your website page could not be served. In case you are the appliance proprietor, Look at your logs for details.

Zo krijg je niet achteraf met vervelende verrassingen te maken, zoals excess maandelijkse kosten voor erfpacht, onverwachte bouwplannen op het mooie grasveld voor de deur of hoge kosten voor het vervangen van een dak dat verrot blijkt.

Een aankoopmakelaar kan jou helpen satisfied het gehele koopproces: van zoektocht tot sleuteloverdracht. Je kan er ook voor kiezen om een aankoopmakelaar op een bepaald minute in het kooptraject in te schakelen.

Ben je al enige tijd op zoek naar het huis van je dromen? Dat is niet zo vreemd, want in de huidige verkopersmarkt vliegen woningen als warme broodjes around de toonbank. Je moet er dan ook vroeg bij zijn om als eerste een pracht van een woning te ontdekken en vervolgens een winnend bod uit te brengen.

Het kopen van een woning is een behoorlijke opgave. Als aankoopmakelaar helpen wij u website bij het maken van de beste beslissingen. We ontzorgen en gaan natuurlijk voor de very best mogelijke aankoopprijs voor uw droomhuis.

Wat voor kosten jouw aankoopmakelaar ook rekent, laat altijd jullie afspraken van tevoren helder op papier zetten. Spreek daarbij ook af welke diensten je van de makelaar verwacht en wat je eventueel zelf kunt doen.

De afgelopen 2 jaar zijn de woningprijzen doorlopend gestegen. Inmiddels is hier een kentering in gekomen en is het niet langer vanzelfsprekend om je woning zeer winstgevend te verkopen.

Wel is het belangrijk om duidelijk wide te leggen welke werkzaamheden wel en niet bij dit bedrag zijn inbegrepen.

Dit geeft je als zoeker achieved aankoopmakelaar vaak meer kans op een geaccepteerd bod. Klinkt niet heel eerlijk, en dat is het ook niet. Maar helaas is dit nog vaak hoe het werkt in dit wereldje.

Onderhandelen is een dagelijkse bezigheid van de makelaar, en hij of zij is daar waarschijnlijk behendiger in dan jij als 'leek'. Daarnaast helpt hij of zij je satisfied assorted juridische en administratieve zaken omtrent de aankoop. Je kan hierbij denken aan het opstellen van het koopcontract maar ook aan bepaalde voorwaarden waaronder je aankoopt.

Dan betaal je ons ten% courtage above het onderhandelingsresultaat. De overige ninety% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij more gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Report this wiki page